Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Ансамбль бального танцю “Натхнення” з легкістю захистив звання “народного”

НОВИНИ, Освіта, Спорт 26.05.2018

21 травня ансамбль бального танцю «Натхнення» Первомайського центру культури й дозвілля імені Є. Зарницької презентував звітну програму на захист почесного звання «народний» хореографічний колектив. Яким було рішення атестаційної комісії — далі в статті.

Колектив створений у 2000 році молодим фахівцем Олексій Різником. За досить короткий час увійшов у число кращих ансамблів бального танцю області. Ансамбль бере участь у різноманітних фестивалях та конкурсах, де постійно займає призові місця. У 2006 році за високі досягнення ансамблю бального танцю «Натхнення» присвоєно почесне звання «народний» хореографічний колектив. Ансамбль «Натхнення» своїми феєричними хореографічними постановками підкорив танцполи не лише в Україні, а й далеко за її межами, переміг на фестивалях та конкурсах у Франції та Болгарії,- розповідають на сайті Миколаївського обласного центру народної творчості.

У 2014 році колектив переживає зміну керівника, на посаду приходить молодий, талановитий спеціаліст, кандидат у майстри спорту зі спортивно-бальної хореографії, лауреат міжнародних конкурсів Віталій Бесараб, який підтримує та примножує славні традиції ансамблю.

Майже 100 учасників основного складу та підготовчих груп ансамблю представили на суд атестаційної комісії та глядача програму у двох відділеннях — від загальноприйнятих танців європейської та латиноамериканської програми до оригінальних композицій естрадної та дитячої хореографії.

Члени атестаційної комісії зазначили на високу виконавську та акторську майстерність, культуру сцени, відповідність чудових костюмів та вдало підібраний музичний матеріал.

Сьогодні ансамбль бального танцю «Натхнення» є високотехнічним хореографічним колективом із власним виконавським обличчям та сценічною культурою, цей ансамбль дійсно можна віднести до провідних хореографічних колективів області.

Одноголосним рішенням атестаційна комісія підтвердила ансамблю бального танцю «Натхнення» Первомайського центру культури й дозвілля імені Є. Зарницької почесне звання «народний» на три роки.

Читайте також: Танцюристи з Первомайщини – серед кращих в області

 

1275 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4