Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Абітурі приготуватися: скоро стартує реєстрація на пробне ЗНО

НОВИНИ, Освіта 23.12.2017

До уваги осіб, які бажають вступати до ВНЗ у 2018 році!

Управління освіти Первомайської міської ради повідомляє, що з 9 до 31 січня 2018 року на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти (khersontest.org.ua) в онлайн-режимі буде проходити реєстрація на пробне зовнішнє оцінювання – 2018 (далі – ПЗНО), яке відбудеться за графіком:

24 березня 2018 року – українська мова і література;

31 березня 2018 року – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних тести (українська мова і література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі. Вартість одного пробного тестування для одного учасника складає 132 грн.00 коп. Оплату потрібно здійснювати за кожний предмет окремим платежем.

Для реєстрації необхідно:

– зайти на сторінку реєстрації на пробне тестування;

– заповнити реєстраційну форму; створити свою персональну сторінку “особистий кабінет”; вибрати предмети пробного ЗНО;

– з персональної сторінки (“особистий кабінет”) роздрукувати квитанцію на сплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО;

– на основі цієї квитанції здійснити оплату в банківських установах України або в установах інших учасників фінансових послуг;

– роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного ЗНО (інформацію буде розміщено до 01.03.2018 року).

Допуск на пункти пробного тестування здійснюватиметься за наявності:

– квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;

– запрошення – перепустки;

– паспорта (або свідоцтва про народження).

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.

Головна мета проведення пробного тестування – відтворення умов та технології проведення ЗНО для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Звертаємо увагу на те, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Отримати додаткову інформацію можна на сайті Херсонського РЦОЯО або за телефоном методичного кабінету: 4-36-95.

Світлана Слободенюк, методист ММК управління освіти

Читайте також: Новости Первомайского центра стерилизации животных

Немає тегів:

1122 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4