Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

25 січня дівчата можуть дізнатись свою долю

НОВИНИ, Суспільство 25.01.2019

Сьогодні – 25 січня православна церква згадує святу мученицю Тетяну. У цей день прийнято ставити свічки за успіхи в навчанні. Мучениці Тетяни моляться в скрутному вченні і освіті.

У цей день пекли хлібину у вигляді сонця, закликаючи сонце скоріше повернутися і наблизити весну. Було прийнято в цей день з’їдати таку хлібину всією сім’єю.

Матері відмінно знали ці хитрощі і ретельно вибирали наречену, якій вдасться “заховати” віник.

Вoрoжіння на Тетянин день

Вечір, 24 січня, і весь день 25 числа – прекрасна пора для любовних вoрoжінь. У цей час можна дізнатися, яким буде наречений, коли весілля відбудеться і як складуться відносини.

Вoрoжіння на ім’я незнайомця:

В ніч з 24 на 25 січня потрібно вийти на вулицю і запитати ім’я у першого зустрічного чоловіка. Так і зватимуть нареченого. Тільки, звичайно, все повинно бути по-чесному – підмовлені друзі, брати не береться до уваги.

Вoрoжіння з цибулею:

Увечері, напередодні Тетяниного дня, перед сном потрібно подумати про те, яким повинен бути майбутній чоловік. Можливо, є вже якийсь певний хлопець – в цьому випадку потрібно сконцентрувати увагу саме на ньому, взяти кілька цибулин і на кожній написати чоловічі імена. Можна ті, що належать знайомим чоловікам, можна і будь-які інші. Цибулини посадити в воду. Спостерігати за ними кілька днів. Яка цибулина проросте першою – від того чоловіка і чекати пропозиції руки і серця.

“Солоне” вoрoжіння:

Це саме правдиве вoрoжіння на любов. Перед сном потрібно поїсти чогось солоного, але не запивати. Лягаючи спати, проговорити: “Суджений мій, ряджений, прийди і напій мене”. Той, хто присниться, і є майбутній наречений.

Що не можна робити в день святої Тетяни

Деякі впевнені, що в цей день не можна гадати, хоча в народі цей день вважається “гадальним”. Протипоказано робити прuвoрoти на любов.

Категорично не можна сваритися в цей день.

Слід бути миролюбним і добрим.

В Тетянин день також не можна знаходиться в неприбраному будинку, щоб не накликати на себе біду.

В Тетянин день ні в якому разі не можна відмовляти в допомозі нужденним.

Читайте також:«Міс Первомайськ 2019»: стартував прийом заявок на участь в конкурсі краси

 

726 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4