Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

23 січня в Первомайську відбувся турнір з ММА, кікбоксингу та грепплінгу. Відео

Спорт 25.01.2022

23 січня 2022 року в Первомайську відбувся турнір з ММА, кікбоксингу та грепплінгу. Репортаж, фото та відео зі змагань дивіться на Гард.City.

Відкритий турнір з ММА (змішаних бойових мистецтв), кікбоксингу та грепплінгу в Первомайську проходив уперше. Змагання відбувалися у спортивному клубі J.C.Nazarite. Випробувати свою силу та спритність зібралися 106 учасників віком від 6 років до 18-ти і старші. Найбільше було юнаків, проте й дівчата взяли участь, усього дівчат було восьмеро.

На турнір з’їхалися учасники із Первомайська, Южноукраїнська, Вознесенська, Миколаєва, Братського, Кривого Озера, Врадіївки та Мигії.

Учасники почали збиратися о 9-й; майже дві години тривала підготовка, реєстрація, зважування, врешті оголосили правила, і турнір розпочався. Першими виступали учасники в молодшій віковій категорії.

Сергій Куций, тренер, чемпіон Європи зі змішаних єдиноборств:

— Це був масштабний турнір. Приїхали спортсмени, які виступають на чемпіонатах України та Європи, заслужені майстри міжнародного класу, чемпіони світу з кікбоксингу, ММА. Також приїхали професійні спортсменки-дівчата, які вже виступають на світовому рівні, спостерігали, що відбувається.

У суперважкій ваговій категорії переміг боєць з нашого клубу, Олександр Гик, він посів перше місце, виграв достроково два боя. Також наш первомайський боксер, мій учень, виграв два боя та посів перше місце, дуже гарно підготований 16-річний юнак, Назар Шевченко, вагова категорія 75 кг.

Серед дівчат посіла друге місце Олександра Лукацька з Первомайська, їй 14-ть років, виступала вперше.

Хочу розвивати Федерацію ММА Первомайська, щоб тут проводити чемпіонати України та Європи. Перший крок ми вже зробили, і це гідний перший крок. Все вийшло на найвищому рівні. Чудові учасники, вражаючі бої, високий рівень спортсменів. Тренування, суддівська колегія, бригада швидкої допомоги  все було чітко відпрацьовано.

Я спеціально приїхав у Первомайськ, щоби розвивати ці види спорту: бокс, кікбоксинг, боротьбу, змішані єдитноборства (ММА). Я народився та виріс в Первомайську, це — моє рідне місто. Я працював за кордоном, та коли дізнався, що місцева молодь вживає алкоголь, наркотики, вирішив повернутися сюди та розвивати спорт, щоб молодь займалася корисною справою. Я сам професійний спортсмен, чемпіон Європи, треную спортсменів вже багато років. Це — боротьба з алкоголем, боротьба з наркотиками, за здорове життя, за навчання, за розумну поведінку для молоді. Зробили перший крок  крутий спортзал, плануємо щомісяця влаштовувати турніри. Нас запросили на обласні змагання в Миколаєві, це рівень ще вищий, буде крутий турнір, щоб готувати наших хлопців та підвищувати їхній рівень.

Може, хтось стане професійним спортсменом, хтось тренером або вчителем фізкультури, а хтось просто гарною людиною

Немає тегів:

15080 всього переглядів, 16 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4