Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

19-річний первомаєць організував дома наркопритон

Кримiнал 18.03.2018

За вчинений злочин зловмисникові загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Первомайські оперативники викрили молодика, який пристрастившись до вживання канабіса, організував вдома наркопритон.

До Первомайського відділу поліції надійшла інформація про те, що 19-річний місцевий мешканець за місцем свого проживання постійно збирає компанії підозрілих молодиків, які, не дивлячись на час доби, поводять себе шумно, чим заважають нормальному існуванню проживаючих по сусідству громадян. Під час перевірки отриманої інформації оперуповноважені кримінальної поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили, що домовласник надає своє житло стороннім особам для вживання наркотичних засобів.

З дозволу суду поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні правопорушника. На момент проведення обшуку в одній із кімнат домовласника разом з ним знаходились ще двоє молодиків, місцевих мешканців, а на столі – саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів із нашаруваннями темного кольору, що свідчить про його давнє використання.

Всі молодики пройшли медичний огляд у лікаря-нарколога на стан сп’яніння, відповідно до висновку якого у двох з них було діагностовано гостру інтоксикацію внаслідок вживання канабіноїдів, які відносяться до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

Вилучений пристрій було направлено на дослідження до Миколаївського НДЕКЦ МВС України. Згідно висновку судово-хімічної експертизи на його внутрішній поверхні виявлено нашарування екстракту канабіса.

Зловмисник розповів правоохоронцям, що кілька останніх місяців він, пристрастившись до вживання канабіса, розкурював його за допомогою пристрою, який виготовив самостійно за допомогою двох поліетиленових пляшок. У зв’язку з чим він почав заводити нові поверхові знайомства з особами, які вживають наркотичні засоби, та запрошувати їх до свого помешкання для спільного вживання наркозілля.

Слідчим підрозділом Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розслідується кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч. 1 ст. 317 КК України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». За вчинений злочин зловмисникові загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

За узгодженням із прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Слідчі дії тривають.

Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області

Читайте також: Любви с кулаками не бывает

 

1064 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4