Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Затримано ще одного фігуранта справи про викрадення автівки у Первомайську

Кримiнал, НОВИНИ 13.12.2017

Прокуратура підозрює, що за молодиками тягнеться ще той шлейф із злочинів, тож запрошує звертатися, якщо у вас є підозри, що ви постраждали саме від цієї парочки.

У вівторок, 12 грудня, завдяки злагодженим діям працівників Первомайської місцевої прокуратури та Первомайського відділу поліції затримано ще одного фігуранта у вчиненні викрадення автомобіля 27-річного мешканця Первомайська у листопаді цього року. Ним виявися 22-річний мешканець Кіровоградської області, повідомляє Первомайська місцева прокуратура.

Зазначеній особі було заочно повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом поєднане з погрозою застосування насильства, що завдало великої матеріальної шкоди потерпілому) та за клопотанням процесуального керівника місцевої прокуратури судом надано дозвіл на його затримання з метою його приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим суддею підозрюваному вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що мова йде про незаконне заволодіння автомобілем Fiat Croma двома мешканцями Кіровоградської області.

Викрадена атівка

Викрадена атівка

Зловмисники, побачивши оголошення про продаж автомобіля інтернеті, зателефонували потерпілому, домовившись про зустріч та огляд автомобіля. Прибувши на зустріч, молодики під виглядом перевірки автомобіля на справність попрохали власника авто проїхатись, після чого зупинивши в дорозі автомобіль та погрожуючи вогнепальною зброєю останньому, забрали реєстраційні документи на авто та наказали вийти з автомобіля, після чого з місця скоєння злочину зникли.

Одного з зловмисників, 21-річного молодика, майже через добу правоохоронцями було затримано, повідомлено про підозру за ч. 3 ст.289 КК України та взято під варту.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи для встановлення інших фактів протиправних дій підозрюваних. З огляду на це прокуратура закликає усіх громадян, які могли постраждати від дій зловмисників, звертатися до правоохоронних органів для визнання потерпілими та забезпечення невідворотності покарання щодо винних осіб.

Читайте також: У Первомайську соцпрацівники врятували трьох дітей від холодної смерті

  

1447 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4