Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайські оперативники похвалили всеукраїнську базу даних «Угон»

НОВИНИ, Події 01.12.2017

Завдяки їй поліція швидко затримала досвідченого автовикрадача та повернула викрадений легковик.

29 листопада, о 14:30, до чергової частини Первомайського відділу поліції звернувся 38-річний місцевий мешканець: з 04:30 до 11:00 біля центрального ринку викрадено його легковий автомобіль ВАЗ-2104.

Від заявника правоохоронці дізнались, що зранку він приїхав на ринок на своєму автомобілі, який залишив біля будинку № 46 по вул. Юмашева. Коли ж через кілька годин чоловік повернувся до свого авто, то його на місці вже не було. Потерпілий звернувся до поліції по допомогу.

Повідомлення про вказану подію було зареєстроване до журналу єдиного обліку Первомайського відділу поліції та необхідна інформація одразу ж була внесена співробітниками кримінальної поліції до всеукраїнської бази даних «Угон», й розпочато проведення оперативно-розшукових заходів. Завдяки цьому вже за кілька годин до чергової частини надійшла інформація з Кременчуцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області про те, що на території їхнього обслуговування працівниками патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху був зупинений водій автомобіля «ВАЗ-2104», під час перевірки якого з’ясувалось, що вказаний легковик був викрадений у м. Первомайськ Миколаївської області, і він знаходиться у розшуку.

Зловмисником виявився 51-річний мешканець Первомайського району, який «спеціалізувався» виключно на викраденні транспортних засобів марки «ВАЗ», і має за своїми плечима кримінальний «стаж» відбуття покарання у місцях позбавлення волі, загальний термін якого становить 32 роки, та непогашену судимість.

Слідчим підрозділом Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області проводиться розслідування по кримінальному провадженню розпочатому за ознаками ч.2 ст.289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за скоєний злочин та обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове слідство. Після проведення всіх необхідних слідчих дій автомобіль буде повернутий власникові.

Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів як на території Миколаївської області, так і сусідніх областей, – повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Читайте також: Два раза “ку” перед гравицапой. Первомайцы планируют встречать новый поезд

  

1665 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4